06.08.2018 – Comunicat de presă

Ca urmare a informatiilor calomnioase adresate de un grup de protestatari aparute in presa centrala in dimineata datei de 06.08.2018, biroul de presa al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti face urmatoarele precizari:

  • Activitatea medicala in cadrul spitalului se desfasoara in conditii normale de lucru, iar pacientii internati in sectiile si compartimentele unitatii nu au avut si nu vor avea de suferit. Nu exista lipsa de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanti, dovada fiind si solicitarile de transfer dinspre alte unitati sanitare, inclusiv clinici private.
  • Multumim pe aceasta cale tuturor colegilor angajati ai S.U.U.B. care isi indeplinesc sarcinile de serviciu si acorda ingrijiri medicale adecvate bolnavilor.
  • Conducerea spitalului a solicitat Ministerului Sanatatii o analiza a acestei situatii din partea Corpului de Control.
  • Cu privire la grupul de protestatari, facem precizarea ca s-au delimitat prin afirmatiile defaimatoare facute la adresa spitalului si a actului medical de colegii lor care isi dovedesc competenta, seriozitatea si responsabilitatea la locul de munca, in cadrul S.U.U.B.

Comunicat de presă

Biroul de presa al S.U.U.B.